English
Forum Links Gäste-
buch
 
Der Audi 80 - Typ 82 Inhaltsverzeichnis
Home Infos Bilder Der Fox Markt Shop Impressum Forum

Het is niet moeilijk om te zien

jian11722, Dienstag, 10. Oktober 2017, 04:07 (vor 9 Tagen)

Een brief van Shawn begeleidde de lancering van de website, met het belofte dat het 'Een bescheiden en zielig avontuur zou zijn, zoals het opstellen van uw tafel in een ruimte in de Rose Bowl, of in uw buurtvlooienmarkt. In deze dag en de leeftijd van de grote , opgezette Moncler Jackets Womens www.karolien.fr bedrijfslanceringen Adidas Superstar Dámské černé en feesten, ik hoop dat dit precies het tegenovergestelde is. '
Het zou makkelijk zijn om dit te interpreteren op zijn vroegere label, maar het lijkt waarschijnlijker dat het een ware afspiegeling van zijn geeststaat is. Dit was immers een man die een volle dag zou toewijden om een ??bord te vormen in de vroege dagen van Stussy, met Bob Marley op de achtergrond blare of zijn moeder moedigen om zijn broek te naaien. Het is niet moeilijk om te zien waarom hij uiteindelijk ongemakkelijk werd geworden met wat Stussy was geworden.
Tot op heden blijft S / Double beslissend low-key, net als de man zelf. De online inhoud van het merk is afgewisseld met uittreksels uit Shawn's persoonlijke leven, zoals foto's van een gezinsdineer naast mooie vakkundig borden zitten. Het is duidelijk dat het een passieproject is, in plaats Nike Air Max 90 Femme van een Nike Air Max 90 Mujer verlangen om in Adidas ZX 700 Womens te schrijven op zijn relatieve infamy. Het is verfrissend eerlijk als een merk. In feite zou een recente bezoek aan zijn website u met niets anders dan een simpel bericht hebben begroet: "Een pauze voor een minuut ... gaan surfen en bouwen door de herfst ..." Het lijkt wat dingen, in de geest van Shawn Stussy, zijn belangrijker dan geld of materialisme. Misschien is het soms hoe we het meten van succes zeer fouten hebben - dat gaat niet over de uren die u op kantoor of in uw account brengt. Misschien is dat zijn echte erfenis.